Locatie & Contact
Botermarkt 13
5256 AV Heusden
tel. 0416-661460
bakkertjedeeg.com
Openingstijden

Hoelang bestaat jullie onderneming?
Het bedrijf is in 1873 opgericht, waarna vier families hier al hebben gebakken. Sinds 1990 doen Lucas en Jolanda Vermeulen dat met Bakkertje Deeg en zijn een begrip binnen én ver buiten de regio door het toeristische karakter van Heusden.
Het bedrijf in een notendop
Bakkertje Deeg is een traditionele bakkerij met speciale ambachtelijke producten (de hele dag door vers gebakken) en daarbij aangesloten onze lunchroom genaamd ‘In de contente Mensch’, met 55 zitplaatsen.
Daarnaast produceren en leveren wij veelal op maat gemaakte broodproducten onder de naam ‘brooddesign’ voor onder meer catering, campings, pretparken, zorginstellingen en een groot aantal horecabedrijven,
In het naastgelegen pand is ‘De Vegan Bakker’ gevestigd, een kleine vegan bakkerswinkel met lunchroom (30 zitplaatsen), waar vrijdag, zaterdag en zondag een volledig vegan bakkers- en lunchassortiment verkrijgbaar is.
Wat maakt jullie bijzonder?
Eigenlijk het hele bovenstaande verhaal!
Welk citaat past bij jullie?
Bakkertje Deeg: in de verste verte de verste.
Waarom samenwerken met een molen(aar)?
Voor de pure meelproducten waar niet aan geknutseld is en ook niets aan toegevoegd is.
Hoe kwam de samenwerking tot stand?
Wij werken al zo’n 15 à 20 jaar met molenmeel. Eerst van een andere molen, maar de toewijding, passie en service waarmee Sven en Gerard hun molens bestieren sluit veel beter aan bij onze visie. En daarom hopen wij dat onze samenwerking nog heel lang mag blijven duren!
en sinds wanneer?
Zo rond de 10 jaar bakken wij al onze desembroden met molenmeel van Sven & Gerard, naar volle tevredenheid aan beide kanten.
Favoriet product van de molen?
Molenmeel en molenbloem, speltmeel en speltbloem zijn onze favorieten.